
کمک 27 میلیارد تومانی نیکوکاران به کودکان یتیم کردستانی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سید منصور بیننده با بیان اینکه طرح اکرام ایتام و محسنین یکی از برنامه های کمیته امداد است ، عنوان کرد: این طرح با مشارکت و حمایت حامیان و خیران از کودکان یتیم و نیازمند اجرا می شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون 10 هزار و 139 کودک یتیم ومحسنین تحت حمایت کمیته امداد کردستان هستند، افزود: کودکان محسنین مانند ایتام به دلیل مشکلات سرپرست از جمله: بیماری، پیری و از کار افتادگی به حمایت و کمک خیران نیاز دارند.
بیننده گفت: هم اکنون 17 هزار حامی از این کودکان حمایت می کنند و کمک های خود را به صورت ماهیانه و در مناسبت های مختلف به حساب این کودکان واریز می کنند.
وی تصریح کرد: از طریق این حامیان در 6 ماهه نخست امسال 27 میلیارد تومان کمک به حساب کودکان یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان واریز شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کردستان ادامه داد: این کمک ها به صورت مستقیم به شماره حساب این کودکان که در اختیار حامیان قرارداده شده واریز شده است.