
کسب رتبه برتر کمیته امداد کردستان در زمینه اشتغال زایی نیازمندان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، در آئین تجلیل از دستگاه های اجرایی برگزیده در بیست و ششمین جشنواره شهید رجایی و در محل استانداری ، کمیته امداد استان کردستان به عنوان دستگاه برتر در زمینه اشتغال زایی و کمک به خودکفایی و استقلال اقتصادی خانواده های تحت حمایت معرفی شد.
در این جشنواره که با حضورمسئولان استانی و مدیران دستگاه های اجرایی به صورت سالیانه برگزار می شود ، دستگاه های برتر در زمینه خدمت رسانی معرفی و از آنها تجلیل می شود.
کمیته امداد استان کردستان در سال 1401 در زمینه کمک به اشتغال زایی نیازمندان، 752 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرد که با این مبلغ تسهیلات 11 هزار و 700 شغل برای مددجویان و نیازمندان ایجاد شد.
سال گذشته جشن اشتغال و خودکفایی سه هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان برگزار و از چرخه حمایت این نهاد خارج شدند.