
کمک 104 میلیارد تومان نیکوکاران به نیازمندان کردستانی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، سید منصور بیننده عنوان کرد: مراکز نیکوکاری با هدف واگذاری امور خیر به مردم تحت نظارت کمیته امداد در محلات استان برای شناسایی نیازمندان واقعی و رفع مایحتاج این خانواده ها با مساعدت نیکوکاران محلات ایجاد شده است.
وی افزود: این مراکز کاملاً مردمی بوده و هزینه کرد کمک های جمع آوری شده با نظر خیران و معتمدین و بدون دخالت این نهاد برای نیازمندان هزینه می شود.
بیننده با بیان اینکه هم اکنون 96 مرکز نیکوکاری در سطح استان مشغول به فعالیت است، تصریح کرد: این مراکز توسط 480 نیروی افتخاری، خیران و معتمدین اداره می شود.
وی ادامه داد: در 9 ماهه امسال 104میلیارد تومان از طریق این مراکز جمع آوری و در بین نیازمندان توزیع شده است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کردستان گفت: از این مبلغ کمک 14 میلیارد تومان به صورت نقدی، 78 میلیارد تومان کمک غیر نقدی و 12 میلیارد تومان در قالب خدمات رایگان به نیازمندان بوده است.
وی افزود: مراکز نیکوکاری در زمینه کمک به درمان ، مسکن ، جهیزیه ، معیشت، اشتغال، فرهنگی و در جهت رفع سایر مشکلات نیازمندان خدمت ارائه می دهند.