
بانوی قناد کار آفرین کردستانی
قنادی همانند آشپزی یک هنر است تنوع دادن در شیرینی پزی از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین هر چقدر تنوع و خلاقیت در کار بیشتر باشد نیازهای مشتریان بیشتر فراهم میشود.
سحر شریفپور متولد سال ۱۳۶۶ میباشد که در بانه مشغول به کار قنادی است.
۱. ورود شما به حرفه قنادی از چه زمانی و مقدار وام دریافتی شما از کمیته امداد چقدر بوده است؟
به خاطر علاقهای که به قنادی داشتم از سال ۹۴ کارم را به صورت خانگی شروع کردم و در سال ۱۴۰۱ با گرفتن وام به مبلغ ۸۰ میلیون از کمیته امداد توانستم به کارم رونق بخشم و یک مغازه قنادی باز کنم.
۲. در حال حاضر برای چند نفر شغل ایجاد کردهاید ؟
به صورت مستقیم یک نفر به عنوان شاگرد و دستیار و به صورت غیر مستقیم ۱۷ کارآموز مشغول به کار هستند.
در بحث بازاریابی و انتقال شیرینی و کیک چند نفر دیگر نیز در حال فعالیت دراین مجموعه هستند.
۳. چه برنامهریزی برای آینده شغلتان دارید؟
با امید به خدا در نظر دارم برای آینده کارگاهی آموزشی راهاندازی کنم که علاقمندان به این شغل بتوانند در بانه مشغول به فعالیت شوند و منبع درآمدی برای خود ایجاد کنند.
۴. مهمترین ویژگیهای یک قناد در نگاه شما چیست؟
مهمترین ویژگی یک قناد و کارگاه قنادی از نظر من رعایت نظافت فردی و محیط کارگاه میباشد استفاده از مواد اولیه سالم که موجب میشود با بهترین کیفیت محصولات خود را به مشتریها ارائه دهیم.
۵. تفاوت زندگی شما با گذشته؟
خوشبختانه با شروع کار در مغازه خودم، زندگیم رنگ و بوی تازهای گرفته و امیدم به آینده خیلی بیشتر شده است خوشحالم که به عنوان یک زن توانستهام کار حرفهای خود را توسعه دهم تا دیگر بانوان که چون من نانآور خانواده هستند بتوانند به صورت مستقل زندگی روزمره خود را پیش ببرند.