ترویج خیر و احسان نیازمند فرهنگ‌سازی توسط گروه‌های مردمی و خیریه‌ها است

کد :
63225
آخرین به روزرسانی :
18 بهمن 1402 - 16:09

از پیشنهاد صفحه «ترویج خیر و احسان نیازمند فرهنگ‌سازی توسط گروه‌های مردمی و خیریه‌ها است» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

ترویج خیر و احسان نیازمند فرهنگ‌سازی توسط گروه‌های مردمی و خیریه‌ها است

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد عنوان کرد ترویج خیر و احسان در جامعه نیازمند گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی توسط گروه‌های مردمی و خیریه‌ها است .

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، حبیب‌اله آسوده در همایش تقدیر از خیران و آیین نکوداشت مقام خیر و احسان استان کردستان با تبریک فرار سیدن دهه فجر افزود: ۲۲ روز پس از انقلاب به دستور امام خمینی(ره) کمیته امداد تاسیس شد که نشان‌دهنده اهمیت به کرامت انسانی و جلوگیری از فقر بود که این کار از دستاوردهای نظام مردمی است .

وی عنوان کرد: ما در کمیته امداد وظیفه داریم از دو‌ گروه خیران و ارزش‌آفرینان جامعه و همچنین مسئولان خیریه‌ها تقدیر کنیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه حاکمیت وظیفه خدمت‌گذاری به مردم و نیازمندان را دارد، افزود: در کنار حاکمیت و سازمان‌های حمایتی مانند کمیته امداد، کمک گروه‌های مردمی مهم و اثرگذار است و بدون مشارکت مردم، امکان پیشرفت امور نیست.

آسوده تصریح کرد: اولین موضوع که باید مورد توجه خیریه‌ها باشد، تلاش برای جلوگیری از ترک تحصیل نیازمندان به خاطر فقر است و اینکه کودک یا نوجوانی به خاطر مشکلات مالی استعدادهای تحصیلی وی از بین نرود.

وی ادامه داد: دومین موضوع، بحث ازدواج است تا پدر و مادری به خاطر تامین جهیزیه و کمک هزینه ازدواج فرزندش شرمنده نشود و در این زمینه لازم است از طریق گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی هزینه‌های گزاف ازدواج را کاهش دهیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه سومین موضوع  سرپناه و مسکن مناسب برای نیازمندان است، گفت: با توجه به هزینه‌های بالای اجاره و ودیعه مسکن، لازم است با ورود و فرهنگ‌سازی گروهای مردمی و نیکوکاری در جهت جریان‌سازی خیر و احسان و‌ گذشت و ایثار  در سطح جامعه گفتمان‌سازی شود .بحث درمان و سلامت و هزینه‌های آن از دیگر مسائل مهم است که به کمک خیریه‌ها و گروه‌های جهادی نیاز است .

آسوده اظهار کرد: توانمندسازی اقتصادی نیازمندان پنجمین مساله‌ای است که در کنار توزیع بسته‌های معیشتی مورد توجه قرار گیرد و محور خدمات حمایتی به توانمندی خانوارها تغییر پیدا کند .

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد ادامه داد: ششمین موضوع، فعالیت در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی است که گروه‌های مردمی و خیریه‌ها باید با ورود به این موضوع مشکلات خانواده‌ها را حل کنند .

انتهای پیام

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)