پرداخت 51 میلیارد تومان زکات در استان کردستان

کد :
70688
آخرین به روزرسانی :
30 مرداد 1403 - 07:00

از پیشنهاد صفحه «پرداخت 51 میلیارد تومان زکات در استان کردستان» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

پرداخت 51 میلیارد تومان زکات در استان کردستان

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: در سال جاری تاکنون ۵۱ میلیارد تومان زکات شامل کفارات و فطریه در استان پرداخت و در بین نیازمندان توزیع شده است.

رضا طوسی روز دوشنبه در جلسه شورای زکات استان در سنندج اظهار کرد: این میزان زکات جمع‌آوری شده در سال جاری، جدای از زکات غلات است چرا که با توجه به فصل کاری، زکات غلات هنوز جمع‌آوری نشده است.

وی افزود:سال گذشته حدود ۶۰ میلیارد تومان زکات توسط‌ دبیرخانه شورای زکات استان ثبت و ضبط شد که ۱۲۰ درصد تحقق یافت، ضمن اینکه این آمار نسبت به سال قبل از آن ۱۸ درصد رشد داشت.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان اضافه کرد: از این میزان زکات جمع‌آوری شده یک میلیارد و 5۰۰ میلیون تومان بصورت مستقیم، نقدی و کالا در اختیار دبیرخانه شورای زکات استان قرار گرفت و تلاش‌ کردیم با منابع خود کمیته امداد هم‌افزایی کرده و براساس اولویت در میان زنان سرپرست خانوار، خانواده‌های ایتام و خانواده‌های دارای بیماران سخت درمان با رعایت موازین شرعی توزیع شود.

وی ادامه داد: در ۲ سال و نیم گذشته 5500 میلیارد تومان منابع به استان تزریق شد که 1800 میلیارد تومان  آن در حوزه اشتغال بود و منجر به ایجاد ۲۵ هزار فرصت شغلی شد.

طوسی با بیان اینکه پارسال چهار هزار و ۹۵۶ سری جهیزیه جذب شد، یادآور شد: جهیزیه ها تا پایان سال گذشته در اختیار زوج‌های جوان قرار گرفت و هیچ زوجی پشت نوبت دریافت جهیزیه باقی نماند.

وی بیان کرد: امسال نیز تا پایان خرداد هزار و ۳۵۰ سری جهیزیه برای زوج‌های تحت پوشش جذب شد که ۷۵۰ سری آن تامین شد و مابقی نیز تا پایان شهریور جاری تامین و تحویل خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان با بیان اینکه ۲ هزار و ۱۴۳ نفر دبیرخانه شورای زکات استان را همراهی کرده‌اند، گفت: دبیرخانه شورای زکات استان امسال نیز اقداماتی از جمله برگزاری جلسات شورای زکات در شهرستان‌ها و برگزاری، جشنواره زکات در چهار شهرستان را انجام داده است.

 

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)